El curs sobre organització de campaments, organitzat per Esplac i l’Escola Lliure El Sol, tindrà lloc el proper 6 i 7 de maig a Planoles i les inscripcions estaran obertes fins el 30 d’abril.

Les tendes us marxen volant? Les bestioles ataquen la tenda del menjar? No us atreviu a agafar un terreny sense lavabos pels vostres campaments d’estiu? A banda de tenir l’extintor, com més ha de ser la cuina als campes? Si us plantegeu alguna d’aquestes o d’altres preguntes, o simplement no heu marxat mai de campaments perquè no teniu aquesta experiència, aquest monogràfic sobre campaments us pot interessar, segueix llegint!

Esplac i l’Escola El Sol hem preparat la segona edició del monogràfic sobre preparació de campaments pel proper 6 i 7 de maig a l’Alberg Marista de Planoles. El curs consisteix en conèixer i aprendre de manera vivencial la preparació de tots els aspectes relatius als campaments: preparació de manera participativa, elements de la infraestructura, aspectes de seguretat i salut i activitats pedagògiques. Com veieu, serà una experiència ben completa.

Si voleu apuntar-vos-hi, cliqueu aquí per fer la vostra inscripció a través del web de l’Escola El Sol fins el 30 d’abril. Si voleu més informació, contacteu directament amb l’Escola Lliure El Sol (93 481 73 83) o amb la coordinadora de projectes del vostre sector.