Des de fa un parell d’estius, aquells esplais que marxem de campaments i rutes cal que portem un extintor durant les activitats. Si la infraestructura on ens allotgem no té els extintors, som nosaltres qui els hem de portar a sobre: quan cuinem han d’estar accessibles (inclús amb fogonets durant una ruta!).

via GIPHY

És important que els extintors es revisin cada any, si tenen menys de 5 anys. Us oferim poder-los portar a la seu d’Encís a Barcelona (C. Avinyó 44, 3r.) abans del 15 de maig perquè facin la revisió anual i tenir-los preparats adequadament per l’activitat d’estiu. Aquestes revisions tenen un cost de 8+IVA (9,68€) per cada extintor.

  • Si encara no teniu els extintors, podeu adreçar-vos a Encís per fer la demanda per aquest estiu (agencia@encis.coop) abans del 15 de maig. El preu de compra de cada extintor nou és de 13+IVA (15,73€).

Aquells extintors que tenen més de 5 anys s’han de retimbrar. És un procés per verificar que l’extintor està en bon estat: té un cost de 18€+IVA (21,78 €). Si enlloc de retimbrar, preferim comprar-ne un de nou, els podem portar a Encís perquè puguin ser reciclats.