La nova eina incorpora millores en la cerca de documents, la introducció de nous recursos o millores per reservar-los

En el marc de l’evolució de l’Assac a l’EsplacNet, us presentem el nou Banc de Recursos que a partir d’avui ja teniu al vostre abast entrant a través de la plataforma EsplacNet amb el vostre usuari i també en la versió en obert a través de la web d’Esplac.

El Banc de Recursos és ara també un apartat més del nou EsplacNet, que permet consultar i demanar en préstec recursos de tota mena:

  • En format físic: llibres o recursos oferts per Esplac o pels esplais.
  • Documents i webs: links a pàgines web que ofereixen eines d’un gran valor pedagògic.
  • Fitxes d’activitat: idees per dur a terme activitats que han estat previament dissenyades.

El nou Banc de Recursos ens permet localitzar d’una manera clara i senzilla tots els recursos disponibles sobre la temàtica concreta que estiguem treballant. Ofereix diverses opcions de cerca ja sigui introduïnt el nom concret d’un recurs que coneixem o bé a través de cerques temàtiques per categories.

Amb aquest nou format podeu descarregar-vos els recursos, comunicar incidències, ordenar els recursos segons la seva valoració i, fins i tot, indicar-ne les vostres pròpies variacions.

Esperem que gaudiu de les novetats tafanejant tant com vulgueu i, si teniu algun recurs en ment que creieu que seria interessant afegir, recordeu que ens podeu fer arribar les vostres propostes!