Aquest curs 2022 – 2023 llancem el nou Banc de Recursos d’Esplais Catalans! A què esperes per remenar-lo?

El Banc de Recursos és una eina on podreu trobar des d’activitats, jocs o dinàmiques per fer amb diferents grups d’infants i joves, fins a materials i recursos pedagògics i organitzatius. A més, també hi trobareu materials físics, locals i espais per cedir.

Podeu accedir al Banc de Recursos a través de la pàgina web d’Esplais Catalans i iniciar sessió amb el vostre usuari de l’Era. D’aquesta manera podreu guardar els recursos que més us agradin a la secció Preferits.

El Banc de Recursos l’anirem construint i ampliant entre totes i tots. És per això que us animem a pujar els vostres recursos perquè puguin estar a l’abast de tothom. Com més n’hi hagi millor! Quan publiqueu un recurs teniu l’opció d’escollir-ne les característiques, el format i la temàtica; i quan en busqueu podreu aplicar aquests mateixos filtres per descobrir els recursos que encaixen amb les vostres necessitats.

Estem treballant en l’actualització del Banc de Recursos perquè  sigui el màxim de complet, accessible i útil per a tothom. Ens podeu fer arribar qualsevol suggeriment o proposta de millora al correu esplac@esplac.cat.

Nou Banc Recursos Esplais Catalans