La preparació dels campaments, colònies i rutes de primavera ja està en marxa! En poc més d’un mes i mig, molts esplais estarem portant a la pràctica el nostre projecte de primavera amb els infants i joves de l’esplai.

Compartim el calendari de documentació pels campaments, colònies i rutes de la primavera i l’estiu de 2015 on estan recollits els terminis d’entrega de documentació i altres dates important per recordar. També hi ha incloses les dates per les activitats d’estiu, perquè les puguem planificar amb temps. El calendari és lleugerament diferent al dels darrers anys, perquè no inclou els terminis de la justificació de subvencions. Des de l’any passat fem una única distribució on fusionem l’anual amb la d’estiu.

Tota la documentació recollida al calendari és bàsica per garantir la qualitat de les activitats que fem fora de l’esplai.

Per aquells esplais que vulguin aprofundir en la preparació i organització de campaments, l’Escola El Sol organitza, per segona vegada, el Monogràfic d’organització de campaments. Les inscripcions ja són obertes!