A partir del dia 15 d’abril s’obren les inscripcions per al nou curs Marta Mata de Creixement d’aquest estiu, adreçat a monitors i monitores. El curs es realitzarà a Cases Altes de Posada (Navès, Solsonès) del 3 al 14 d’agost a la Granja escola Can Pau, i el cap de setmana del 19 i 20 de setembre a l’Alberg Santa Maria del Mar de Coma-ruga. Cliqueu aquí per obtenir tota la informació sobre el curs.

Gràcies a aquests cursos, els i les monis podran gaudir d’una formació a mida, orientada a l’associacionisme educatiu i amb un equip fort i estable de formadores. Serà un moment idoni per a compartir debats amb altres monitors i monitores d’esplai i adquirir les eines necessàries per poder créixer en la formació associativa.

El Programa de Formació Marta Mata, adreçat a més de 3.000 persones que participen als esplais i altres entitats de base, es consolida cada vegada més. Esplais Catalans volem mantenir i potenciar la formació continuada i garantir que els i les monitores continuen participant en aquests cursos que els permeten millorar la seva tasca educativa i perfeccionar el seu estil educatiu. Es busca, a més, adaptar la formació a cada etapa i situació que viu cada persona a l’esplai.

Trobareu tota la informació sobre aquest curs i d’altres al web de l’Escola Lliure el Sol!