El curs passat vam fer història quan vam aconseguir la creació d’EGS a tots els sectors geogràfics i aquest curs hi tornarem! Ara mateix ja tenim un munt de monitors i monitores que des dels seus equips representaran, lideraran i contribuiran a enfortir els esplais del seu territori. Energia i motivació no els hi falta, ens ho demostren amb les seves respostes a una pregunta que els hem llençat a tots i totes:

Què voleu aportar al sector aquest curs?

Vallès Molta energia de l’ esplai, dedicació , treball ,ganes de millorar, seguir creixent, fer-nos entitats més fortes i tenir un sector més unit! V vallés! Alícia Peñataro (EGS Vallès)

Durant aquest curs m’agradaria aportar un molt bon relleu als nous EGS per que el sector continuí molt fort, ple d’activitats i amb molta #energiadelesplai! i poder atendre al màxim de demandes dels esplais del sector. Fèlix Furés (EGS Vallès)

Vull aportar il·lusió per seguir treballant conjuntament com fins ara, però sobretot molt bon rotllo i alegria. Judit Canet (EGS Vallès)

Espero aportar idees, instruments i recursos que ajudin al progrés del sector Vallès, a la participació dels esplais i a la seva tasca educativa, social i transformadora. Dani Costa (EGS Vallès)

La proximitat necessària per a que els esplais puguin trobar un EGS que els recolzi, però sobretot recordar que s’aprèn fent, s’aprèn interactuant, buscant i compartint. Laura Pérez (EGS Vallès)

La Gemma al sector aporta energia, implicació, compromís i ganes de fer que els esplais participin ACTIVAMENT perquè el sector es nodreix gràcies a ells! Gemma Ventura (EGS Vallès)   Maresme Vull aportar motivació per dinamitzar el sector, experiència per ajudar als esplais i compromís per facilitar la comunicació entre aquests i Esplac. Albert Argudo. (EGS Maresme)

Una bona cohesió de sector, poder transmetre la nostra motivació als esplais i sobretot cap a les monitores i monitors nous, ajudant-los des de la nostra l’experiència i així poder recollir les seves inquietuds cap Esplac, però sobretot poder ajudar-los d’un manera més propera. Ariadna Serres (EGS Maresme )

Molta motivació i ganes d’aprendre. I que anar aprenent la tasca d’una EGS aporti petites millores en el sector i en els esplais. Units i feliços. Meritxell Marín (EGS Maresme ) Barcelona Donat que un dels objectius de la majoria d’esplais és treballar per la transformació social, tinc interès en fer que el sector s’involucri molt més en política local, el localitza’t n’és un bon exemple. Mireia Sanesteban (EGS Barcelona )

Motivació i implicació dels esplais del sector, ajuda, suport, que siguem referents amb qui comptar i molta molta #energiadelesplai. Júlia Farell (EGS Barcelona ) Penedès-Garraf

En el meu primer any no ser si podré aportar grans coses, però el que sí que vull és transmetre al màxim d’energia positiva a totes els esplais del sector. A la vegada que jo em nodreixo de coneixement per poder treballar al màxim en i pel esplais! Maite Gorraiz (EGS Penedès-Garraf)

El meu granet de sorra al cóctel esplaiero del Penedés-Garraf! Vivint l’esplai des d’una altra òptica amb mooolta Motivació! Discusió! Debat! Participació i Alegria! Som-hi! Marta Cortina (EGS Penedès-Garraf)

Preguntes, debats i propostes, juntament amb moltes ganes, és el que intentaré aportar aquest any al sector! Abans d’haver començat el curs, discutint amb companyes i companys, ja ens vam adonar que hi havia inquietuds i motivacions, i l’EGS és un bon espai per canalitzar-les i materialitzar-les en debats i projectes. Amb una educació crítica i lliurepensadora com a leitmotiv, treballarem per equipar el sector amb totes les eines possibles que requereixi per a realitzar la seva tasca respecte els esplais i el teixit social en sí. Eloi Sendrós (EGS Penedès-Garraf)

L’altre dia tornava amb tren al Vilanova i vaig trobar-me una mare de del meu esplai. Parlant amb ella sobre educació i sobre el sistema escolar actual, em va dir que ella mai hagués obligat a la seva filla a anar a l’escola, però si que hagués insistit perquè vingués a l’esplai. Vaig entendre que aquella mare té clar que és, que fem i que volem als esplais. I és això el que volem treballar per mostrar a la societat; que som que fem i que volem.
Penso que ara com a EGS’s és la nostre feina seguir lluitant (des del sector) per seguir construint un model alternatiu d’educació, un model més crític i conscient. En definitiva, lluitar per una manera de pensar i de viure més lliure i reflexiva. Guillem Bau (EGS Penedès-Garraf).

Barcelonès Nord Espero seguir aprenent,compartint i gaudint amb @NataliaChueco @CoraCosin i Laura,el sector i @esplac #bcnnlopeta  Irene Torrecilla (EGS Barcelonès Nord)

Continuem creixent i canviant amb l nou egs pero fer sector es cosa d totes!  @irenetorrecilla   @CoraCosin  laurasardón  @esplac   #bcnnlopeta  Natàlia Chueco (EGS Barcelonès Nord)

Amb moltes ganes i energia per començar a aprendre les tasques d’EGS,
desitjo que aquest curs ampliem la nostra formació i puguem crear
vincles encara més forts entre els nostres esplais. Cora Escola (EGS Barcelonès Nord)
Bages-Berguedà Oferir tot el poder de decisió als esplais per aixi enfortir-los i créixer com a sector! #lenergiadelesplai és la clau! Èlia Torrescasana (EGS Bages-Berguedà)

I si encara no heu vist als nous Equips generals de Sector a la nostra pàgina de Facebook, us els presentem tot seguit. Segur que us sonen moltes cares, deixeu-los els vostres missatges als comentaris!