La samarreta de la trobada, d’un color vermell més fosc que la de 2014, la podreu aconseguir si us apunteu en la primera fase d’inscripció a través de l’EsplacNet, fins el 20 de març!

La Monifesta’t s’apropa i van apareixent novetats! Enguany presentem el disseny de la samarreta d’aquesta edició de la trobada de monitors i monitores d’Esplac, que es celebra el 16 i 17 d’abril a Berga. Tot i mantenir el vermell característic de la Monifesta’t, aquest any el vermell serà més fosc que el de la darrera trobada de 2014. Si us apunteu en la primera fase d’inscripcions de la trobada, és a dir, abans del 20 de març, us en donarem una! Podeu fer-ho a través de l’EsplacNet (per a monis) o a través del següent formulari (per a socis i sòcies).

El disseny incorpora el lema d’aquest any “Juntes construïm el present, som #MonisImparables”, reivindicant el paper transformador dels i les monis dia a dia i de forma col·lectiva.

Juntament amb la samarreta, també podreu trobar a la pàgina principal de la Monifesta’t del web el cartell de la trobada, el programa general (que anirem actualitzant amb més detall quan s’apropi la trobada i el divertit vídeo promocional de la trobada que el sector Bages-Berguedà va presentar a la passada Assemblea General de Molins de Rei.

(Disseny de la samarreta i la imatge gràfica de la Monifesta’t: Gerard Casadevall)