El passat diumenge dia 4, tretze esplais del sector Vallès es van trobar a Granollers per celebrar l’Assemblea General del Sector, acollida per l’esplai Guai! de Palou.

Enguany, l’assemblea va estrenar el nou format de tot un matí sencer –fins ara s’havia fet sempre en el si d’una reunió de Sector, però el temps per debatre era massa limitat-. A més, l’EGS va portar una proposta per renovar el sistema de votacions de manera que fos més representatiu.

Així doncs, després d’una dinàmica per agafar energies, per grups petits, els esplais van estar debatent sobre quin creien que era el sistema de votació més adequat. Finalment, es va decidir aprovar les decisions amb una majoria qualificada de dos terços dels vots. Un cop decidit això, vam passar a presentar, debatre, votar i finalment aprovar la memòra, l’informe de gestió de l’EGS, el pla de treball i el pressupost del sector.

També va ser el dia per escollir el nou Equip General del Sector. Tres persones noves es van presentar a l’equip: la Irene Nadal de l’esplai Guai!, la Carmen Alonso del Sarau i la Marina Juárez de l’Eixam. A més, repetien candidatura el Miki Rueda de l’Eixam i la Patri Ruta del Piolet. Tots cinc van ser escollits per una àmplia majoria. IMG-20151005-WA0007 Al Vallès engeguem doncs, un nou curs amb un nou equip i un munt de bones propostes sobre la taula!