Els passats 14 i 15 de novembre es va celebrar, un any més, la Trobada de monitors i monitores del Sector Barcelona a l’acollidora localitat de Caldes d’Estrac.

Aquest any ha sigut especial, amb un nou format decidit entre tots i totes que ha deixat enrere les cases de colònies on tant hem gaudit i ha obert el sector barceloní al Sector Maresme, convidat d’honor.

La comissió amb prou feines havíem acabat de dinar quan van començar a arribar les més de 250 persones que vam sumar entre els dos sectors llestes per començar les formacions d’aquest any. Les aules de l’escola del poble es va omplir de debats i experiències gràcies als formadors i formadores de l’Escola d’Esplac. Tots i totes van aprofitar-ho al 100 % i les sensacions van ser boníssimes! Després d’això, vam sopar al pavelló esportiu, que ens va servir tant de menjador, com de discoteca, com de dormitori. Mentre ens omplíem les panxes i ens preparàvem per a la festa, es va sortejar entre plors i riures l’ordre en què cada esplai sortiria a ballar durant el correbars. Van tocar les deu de la nit, a ballar! Però, malauradament la nostra apreciada Rita no va poder dir “el caloret!” més de dos cops sense que la música deixés de sonar per problemes tècnics. Això va provocar que tot s’enrederís una mica i que les actuacions les fessin els esplais que van voler quan vam arribar de nou al pavelló, ara discoteca. Va ser una nit perfecta de balls i cohesió on els més valents van ser recompensats. Tot això ho vam acabar de guarnir amb els tallers de circ i vòlei a la platja de diumenge al matí, que van ser un èxit, i una magnífica arrossada on fins i tot es va apuntar gent del poble, i més d’un se’n va endur la carmanyola plena.

Va ser una trobada genial, amb un “caloret” que acompanyava molt  i a un poble que ens va rebre amb els braços oberts, esperem que mai no els creuin! Gràcies a tots i totes per assistir-hi i fer-la possible un any més!