L’any passat es va aprovar el Pla d’Adolescència i Joventut 2013-2016 de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb el Pla d’Accions 2013. Cada any, per a adequar-lo al context existent i a les necessitats dels adolescents i dels joves se’n fa un Pla d’Accions, elaborat amb les aportacions dels adolescents i dels joves de la ciutat.

Enguany, per poder recollir les aportacions dels diferents eixos temàtics establerts en el Pla, des de la Direcció de Programa d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona ha engegat un procés participatiu al qual els esplais podem sumar-nos-hi. Podem participar-hi a través del web del Nou Pla Jove, o bé a través del Twitter de Joventut @Bcn_Joventut amb el hashtag #PlaAccions2014.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de Barcelona posa a l’abast dels i les joves un nou mecanisme a través del qual puguin fer arribar aportacions i comentaris, opinar sobre les diferents qüestions que s’hi plantegen, poder-se informar sobre com s’està desenvolupant el procés i poder conèixer en profunditat els continguts i objectius del #nouplajove.