“Crea el teu propi Pla de Relleu” i “Quines línies pedagògiques seguim a l’esplai?” són els dos nous recursos de l’entitat que ja es poden consultar al Banc de Recursos d’Esplais Catalans

Ja estan disponibles al Banc de Recursos els dos nous recursos creats des del projecte de Relleu i la Comissió Línies Pedagògiques d’Esplac. Sota els títols “Crea el teu propi Pla de Relleu” i Quines línies pedagògiques seguim a l’esplai?” aquests dos recursos amb retorn són interactius i emplenables pels esplais, de manera que si es fan arribar a Esplac de la manera indicada en ells, se’n farà un retorn per poder abordar més àmpliament la pedagogia i el relleu des de les assemblees.

Els recursos amb retorn arriben després de la detecció de la necessitat de donar assessorament i una atenció personalitzada envers les temàtiques concretes als esplais en els seus projectes educatius. Les línies pedagògiques de l’esplai i el relleu que generem en els nostres models educatius són temàtiques clau per abordar projectes assemblearis, voluntaris i transformadors com són els esplais.

El recurs “Crea el teu propi Pla de Relleu” consolida les línies de treball del Projecte de Relleu d’Esplac, vigent durant curs 2022-23 i dona resposta a les accions plasmades en el seu pla de treball. En ell, a partir de dinàmiques, qüestions i preguntes a respondre es pretén que l’esplai pugui desenvolupar el seu Pla de Treball tenint en compte totes les casuístiques que es poden donar a les assemblees dels esplais.

D’altra banda, al recurs “Quines línies pedagògiques seguim a l’esplai?” permetrà detectar la importància que li donem a la pedagogia a l’esplai, si està present en totes les comissions i projectes de l’esplai de manera transversal o si bé, cal donar-li més importància i posar-ne el focus de forma més àmplia.

Podeu trobar aquests dos nous recursos al nostre Banc de Recursos, seguint els següents enllaços: