El sector Vallès encara aquest curs 2015/16 amb molta energia i noves pràctiques

Seguim apostant per les trobades de cap de setmana, tant d’infants i joves com de monis, però també incorporem alguna novetat com l’excursió dels 3 turons, que consistirà en pujar 3 cims del Vallès en un mateix dia.

Tampoc deixarem de formar-nos i per això repetirem la “formació a la brasa” i la trobada de pre-monis. A més, treballarem l’intercanvi d’experiències i al 2n trimestre alguns monitors/es passaran el dissabte a la tarda a un altre esplai, per veure altres realitats i compartir recursos.

Seguirem treballant per augmentar la participació dels esplais a les activitats i reunions del sector i alhora per donar més veu als infants a les nostres trobades. Com a reptes esperem elaborar un Reglament de Règim Intern del sector i impulsar altres noves comissions com la de Localitza’t Vallès i la de Comunicació. 

A més, i també com a novetat, aquest curs el nou EGS ha fet una tancada. Allà han planificat la dinamització d’aquest curs però també s’han conegut més a fons i s’han omplert de motivació per fer el millor possible les seves tasques d’enguany!