La comissió Reduint Petjada d’Esplac us animem a participar de la nova edició 2016 del concurs L’Esplai Verd!, un espai per fomentar i reconèixer les bones pràctiques ambientals a les vostres activitats de curs i de vacances

Al vostre esplai sou únics en el foment de pràctiques respectuoses amb el medi ambient i la promoció d’hàbits saludables? Quan marxeu de colònies o campaments teniu present l’educació ambiental?

Demostreu-nos-ho! Compartiu les vostres «accions verdes» amb la resta d’esplais i podreu guanyar un premi al vostre esforç i compromís per un planeta millor i més sostenible.

Com participar-hi?

Podeu compartir qualsevol tipus d’iniciativa: activitats d’educació ambientals, moments de foment d’hàbits saludables, pràctiques sostenibles i ecològiques, bioconstrucció… L’única premissa és que siguin pràctiques sostenibles i ecològiques!

Es valorarà que sigui una pràctica compromesa amb el respecte al medi ambient i l’ecologia, que sigui novedosa i original, que impliqui als infants en el seu desenvolupament i que fomenti l’educació ambiental i la consciència crítica dels infants.

Només cal que ens envieu una foto i una breu explicació de la bona pràctica ambiental a les vostres activitats d’estiu a la següent adreça de correu electrònic: barcelonesnord@esplac.cat (recordeu indicar el nom del vostre esplai!)

No hi ha límits de presentació de bones pràctiques, podeu enviar-ne tantes com vulgueu! Però és imprescindible que envieu una foto per bona pràctica.

Animeu-vos, que teniu temps fins al 15 de setembre del 2016 per participar-hi!

Cliqueu aquí per accedir a les bases del concurs l’Esplai Verd 2016