Arriba una nova oportunitat de formació internacional, un trainging course de la casa Kurt Löwenstein: “Education for social change”.

El Centre Kurt Löwenstein de l’entitat SJD-Die Falken d’Alemanya és qui organitza aquesta nova formació internacional, així com d’altres activitats importants en les quals participa Esplac com la Summer School, la Winter School o la Queer Easter. Fa més de 20 anys que organitza tot tipus de seminaris que fomenten la reflexió, l’activisme i la solidaritat internacional amb l’objectiu de transformar la societat. 

L’objectiu de l'”Education for social change” és proporcionar coneixements i habilitats per dissenyar i dirigir processos educatius en un entorn internacional. Per tant, el contingut és el següent:

  • Idees i metodologia sobre educació no-formal
  • Inclusió d’aspectes culturals i polítics en la metodologia educativa
  • Idees sobre l’educació socialista
  • Educació per l’antidiscriminació
Informació pràctica:

Quan? Del 25 al 31 d’octubre

On? Kurt Löwenstein Education Centre, a prop de Berlín (Alemanya)

Qui? Participants de: IUSY (International Union of Socialist Youth), organització YES i membres de l’IFM-SEI (com Esplac)

Idioma de treball? Anglès

Cost? 70 euros per participant + vols. 

No és una activitat subvencionada i per tant ara per ara no es preveu el reemborsament del cost del vols, tanmateix si finalment l’entitat organitzadora pot, es farà algun tipus d’abonament. 

El Centre Kurt Löwenstein ha habilitat mesures d’higiene i prevenció per tal de seguir oferint les seves formacions, tallers i seminaris de forma presencial.

Tanmateix, l’estat de la pandèmia actual fa necessari informar-se i actualitzar les informacions que anem tenint. Actualment Catalunya està classificat com a zona de risc per part de les autoritats alemanyes*. És per això que cal fer-se una prova PCR abans de viatjar o es pot fer en el mateix aeroport d’arribada, tanmateix cal estar aïllat fins que no es coneguin els resultats. Com que la situació és canviant i incerta us recomanem, que si sou seleccionats per a participar, agafeu vols que us retornin els diners en cas de no poder viatjar.

Per a més informació podeu contactar amb: internacional@esplac.cat

Termini de la inscripció? 30 de setembre

Com m’inscric? A través d’aquest botó:

Podeu llegir la notícia oficial aquí.

Dubtes i contacte:

– Esplac: Enviant un correu a internacional@esplac.cat o trucant al 93 302 61 03.

– Kurt Löwenstein Education Center: Contactar amb el Jonas Gerber; j.gerber@kurt-loewenstein.de.  

*Informacions sobre les restriccions de viatjers provinents d’Espanya (Ministeri d’Exteriors)