Ja fa dos anys que el sector Osona-Ripollès es va constituir a l’Assemblea General d’Esplais Catalans, el novembre del 2011. Des de llavors, que ens estem organitzant i hem anat fent activitats de manera activa al territori.

Estem molt contentes d’informar-vos que, a partir d’ara, també tindrem una seu territorial al sector! La trobareu al Punt Jove de Centelles, el Pipa, al carrer Ronda de les Tàpies, 47.

La finalitat d’Esplais Catalans és garantir el suport i l’atenció personalitzada als esplais, d’acord a la seva realitat. És per això que les accions d’atenció, suport i seguiment es fan d’una manera propera, a través d’una estructura territorial, per tal de poder-les prioritzar i adaptar al màxim a les necessitats dels esplais. Per Esplac aquesta és una gran oportunitat, per estar encara més a prop dels esplais d’Osona-Ripollès, ser visibles i reforçar la nostra presència al territori.

L’horari d’atenció serà tots els dimarts, de 10h a 14h. Si voleu contactar amb nosaltres, us podeu dirigir al telèfon 661 48 58 75 o a través del correu electrònic osonaripolles@esplac.cat.

Us animem a venir-nos a visitar!