Teniu ganes de dur a terme algun projecte a l’esplai el curs vinent i necessiteu finançament? És el vostre moment! Obrim un concurs per gestionar el bar de la Monifesta’t 2019!

Del 19 de setembre al 31 d’Octubre romandran obertes les inscripcions per a participar al concurs de la gestió del bar de la Monifesta’t 2019. El concurs està obert a tots els esplais d’Esplac i us hi podeu presentar a títol individual de l’esplai o en equips, agrupant-vos amb altres esplais! L’esplai guanyador podrà destinar els guanys del cap de setmana a fer realitat un projecte de l’esplai.

Per a poder-hi participar haureu d’enviar un dossier per escrit, un vídeo, una presentació en diapositives o qualsevol altre format de presentació on expliqueu el projecte de l’esplai que voleu finançar. Podreu presentar els vostres projectes enviant un correu a organitzacio@esplac.cat, incloent-hi dues persones de contacte (noms complets, telèfons i correu electrònic).

El nom de l’esplai o dels esplais guanyadors del concurs es farà públic el dia 6 de novembre a les xarxes socials d’Esplac i posant-nos en contacte amb vosaltres.

Us animeu? Aquí us deixem les bases del concurs amb tota la informació necessària:

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Termini de presentació: 31 d’octubre.

Inscripcions: enviar proposta a organització@esplac.cat

Requisits: ser un esplai o un equip d’esplais socis d’Esplac.

Resolució: 6 de novembre.