Els esplais que s’inscriguin abans del 15 de desembre es beneficiaran d’un petit descompte per participar al campament internacional que es celebra del 23 de juliol al 5 d’agost de 2016.

Aquells esplais que ja estigueu decidits a participar del campament internacional que organitza aquest estiu l’IFM i els Die Falken, el “Welcome to another World – IFM Camp 2016”, ja podeu registrar-vos en el formulari oficial d’inscripció.

Registrar-se significa:

  • Reservar la plaça al campament per al vostre esplai, tant de monis com d’infants.
  • Especificar el nombre de participants. Sigueu realistes, ja que es farà pagar una petita quota de cancel·lació en el cas que finalment sigueu menys dels que vau reservar.
  • No es demana encara que digueu noms dels participants.
  • Cal dir el nom de l’organització (Esplac) i la Divisió/City (nom de l’esplai)

Quotes i forma de pagament:

  • Abans  del 15 de desembre: quota de 275 euros
  • A partir del 15 de desembre: quota de 290 euros*

*Si esteu inscrits en el primer període i després heu d’afegir més participants, aquests passaran a pagar la segona quota.

El pagament es farà fraccionat en dues parts: 50% al març i 50 % al juny.

Els esplais pre-inscrits mitjançant un procés d’inscripció interna a Esplac,  ja han començat a rebre atenció personalitzada i acompanyament  durant els darrers mesos per a poder implementar aquesta activitat amb el major èxit possible. Això no treu que, altres esplais que també en tingueu ganes i il·lusió pugueu afegir-vos-hi!

Per rebre atenció personalitzada d’Esplac (informació sobre el campament, convocatòria de les reunions, participar a les activitat preparatòries), feu un correu a: internacional@esplac.cat