Aquells esplais que estiguin preinscrits a la trobada ja poden formular el procés d’inscripció, el termini del qual acabarà el divendres 23 de març

Ja només queden dos mesos per a l’Esplaiada 2018, moment per iniciar el procés definitiu d’inscripció dels esplais a la trobada general d’Esplac que tindrà lloc el cap de setmana 11-12-13 de maig a Martorell. En aquesta fase, només hi poden prendre part aquells esplais ja preinscrits a l’Esplaiada 2018 (en cas d’excepció contacteu amb organització@esplac.cat). El termini d’inscripció es va obrir el dijous passat, 8 de març, i finalitzarà el divendres 23 de març. Estigueu alerta!

El procés d’inscripció no és complicat, però sí que cal que diverses qüestions estiguin prèviament aclarides dins de l’esplai i amb les famílies dels infants que hi participaran: si demaneu àpats per a l’esplai o no, les observacions alimentàries de tothom, aclariment de quantes persones s’han de desplaçar cada dia del cap de setmana, les talles de samarretes, quants infants inscriureu a cada grup d’edat, les monitores dels grups o si podeu inscriure alguna monitora o monitor a l’equip d’organització.

En aquesta tramesa que l’organització va enviar per correu electrònic als esplais preinscrits podeu trobar tota la informació pràctica de la trobada per fer la inscripció amb més coneixement. Doncs endavant! Ompliu l’excel amb cura (aquí versió Microsoft Office i versió Libre Office) i per a qualsevol dubte contacteu amb organitzacio@esplac.cat.