El projecte Servei de Voluntariat Europeu  (SVE) d’Esplac ofereix a dos monis la possibilitat de marxar un any a Àustria o Portugal i, a dos esplais, d’acollir a voluntaris d’aquests mateixos països.

Després d’uns anys d’experiència acollint monis del SVE estrangers i enviant monis d’Esplac a organitzacions d’altres països -sempre dins del marc de projectes coordinats per l’IFM-SEI-, Esplais Catalans ens vam proposar per coordinar els nostres propis SVE i recuperar aquest projecte que tanta demanda té des dels esplais i des dels seus i les seves monis.

Així doncs, fa uns mesos vam posar fil a l’agulla i vam començar a planificar el projecte de SVE: la manera de fer-ho, com obtenir finançament, amb quina entitat associar-nos… i ja el tenim aquí! El projecte, que hem anomenat “Creuant mirades”, ja està a punt i, per això, ja obrim el període per inscriure’s de cara a començar les estades de SVE l’any vinent.

El projecte té dues branques, la primera és la col·laboració amb Kinderfreunde (Àustria) i la  segona amb Rota Jovem (Portugal). Ambdues branques compten amb una acollida (esplai que acull a un/a voluntari/a de fora) i amb un enviament (moni d’Esplac que marxa). La part austríaca ja té el finançament aprovat. La part amb Portugal encara no, però som optimistes i obrim ja la convocatòria per totes les opcions.

El termini d’inscripcions finalitzarà el 29 de maig

Per més informació sobre cada convocatòria, cliqueu en la que més us interessi:

Convocatòria 1. Acollida d’un/a voluntàri/a d’Àustria. INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Convocatòria 2. Enviament d’un/a moni a Salzburg, Àustria. INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Convocatòria 3. Acollida d’un/a voluntàri/a de Portugal. INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Convocatòria 4. Enviament d’un/a moni a Cascais, Portugal. INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ