Ja podeu fer les inscripcions als cursos de creixement i d’èxit del programa Marta Mata que l’Escola Lliure El Sol ha programat per a aquest hivern. El programa Marta Mata s’adreça a totes aquelles persones activistes que participen d’esplais d’Esplac, d’agrupaments escoltes d’Acció Escolta o de casals de Casals de Joves de Catalunya.

Adaptades ja a la nova normativa dels cursos de monitor/a i de director/a, aquestes formacions se centren en el desenvolupament de diversos aspectes propis dels projectes associatius d’educació en el lleure infantil i juvenil i també en el treball de continguts específics relacionats amb l’associació-federació a la qual el participant pertany. Són accions formatives properes, dinàmiques, participatives, que vetllen per donar resposta a les vostres inquietuds i interessos… Per tant, no us ho penseu més. Animeu-vos i formeu-vos aquest hivern amb els cursos Marta Mata!

Atenció! Les inscripcions es realitzen a través de la web de l’Escola Lliure El Sol (www.escolaelsol.org). No badeu, els cursos s’omplen ràpidament.

Més informació: