El Campament Internacional “Together for Diversity” (Pedraforca, 19-28 de juliol de 2013) va fent passos endavant! Fins a 11 esplais d’Esplais Catalans de 6 sectors geogràfics es sumen a aquesta aventura internacional a casa nostra, al costat d’un dels indrets més emblemàtics del país, el Pedraforca. Els esplais, organitzats en 4 villages (poblats), requeriran el suport de monitors i monitores d’Esplais Catalans i d’entitats partners internacionals fent tasques voluntàries d’alliberats/des.

I què vol dir ser persona alliberada? Les alliberades realitzaran totes aquelles tasques que no tenen una relació directa amb la implementació d’activitats amb els participants. Entre altres, s’inclouen temes de cuina, transport, comunicació, etc. Aquestes tasques s’aniran definint i concretant d’acord amb les necessitats que es vagin generant, i es treballaran a fons i es distribuiran entre les persones inscrites a la trobada d’alliberats/des de l’11 de maig de 2013. La trobada durarà tot el dia i es realitzarà a la seu d’Esplac. Les alliberades hauran de pujar al Campament dos dies abans de l’inici de l’activitat – 17 i 18 de juliol – i durant aquesta s’allotjaran a la casa Can Cadí.

A partir d’avui, podeu fer les vostres inscripcions com a alliberades a assac.esplac.cat (recordeu que, com sempre, hi heu d’entrar amb el nom d’usuari i contrasenya del vostre esplai). El període d’inscripcions es tancarà el 15 d’abril de 2013!