Avui obrim les inscripcions a l’EsplacNet per la Trobada de Monitors i Monitores d’Esplais Catalans, que tindrà lloc a Berga el 16 i 17 d’abril, sota el lema “Juntes construïm el present, som #MonisImparables”

Del “Res no ens atura” al “Som Monis Imparables”. La Monifesta’t 2016, que es celebrarà a Berga el cap de setmana del 16 i 17 d’abril, continua reivindicant la tasca transformadora dels monitors i monitores i sent un espai de formació, activitats i experiències compartides.

Les inscripcions a la Trobada de Monis s’obre avui i es realitzarà en dues fases:

  • 1a fase: del 3 al 20 de març, on haureu d’indicar quines monitores participaran, quina talla de samarreta voleu i si utilitzareu el transport d’autocar.
  • 2a fase: del 21 de març al 3 d’abril, on haureu d’indicar les vostres preferències d’activitats a realitzar en les diferents franges horàries i, a més a més, s’hi podran inscriure (sense opció a samarreta) aquelles persones que no s’hagin inscrit en la primera fase.

Podeu inscriure-us a l’EsplacNet, la intranet dels esplais, on trobareu el formulari a l’apartat de Trobades, accedint amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. Si sou socis i sòcies col·laboradores d’Esplac, podeu inscriure-us a través d‘aquest formulari en els mateixos terminis esmentats anteriorment.

Recordeu que podeu encara apuntar-vos per a formar part de l’organització clicant aquí i omplint el formulari amb les vostres dades i les activitats que preferiu dinamitzar o realitzar.

També sou encara a temps de proposar, preparar o dinamitzar activitats a la trobada! Feu-nos-ho saber omplint aquest qüestionari.

Anirem actualitzant les novetats sobre la Monifesta’t a la pàgina principal de la trobada al web i us n’anirem informant!

Juntes construïm el present, som #MonisImparables!