La formació tractarà sobre la importància de l’empoderament de les dones i igualtat de gènere i tindrà lloc a Istanbul, Turquia, del dia 2 al 4 de novembre de 2018.

Les dones de tot el món sovint pateixen violacions dels seus drets humans al llarg de la seva vida, i milions de dones són discriminades només pel seu gènere. Aquest seminari tindrà com a objectiu conscienciar i fomentar el debat entorn la protecció dels drets i la millora de la vida de les dones. Durant la fromació de dos dies, es comptarà amb l’aportació de formadors experts sobre el tema, es participarà en tallers interactius, es compartiran històries reals i s’oferiran espais per compartir experiències i idees d’acció. La formació està organitzada per l’IFM-SEI en cooperació amb els socialistes europeus (PES).

Podeu trobar més informació a la pàgina del IFM-SEI seguint aquest enllaç. Si us voleu inscriure, heu de enviar un mail a internacional@esplac.cat i omplir el formulari d’inscripció del IFM abans del 23 de setembre.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dates: 2-4 novembre 2018
Lloc: Istambul, Turquia
Preu: 50€
Subvenció: 100€ pel transport
Termini d’inscripcions: 23 de setembre