Comencem el tercer trimestre amb bones notícies! Els projectes presentats pels esplais al Programa “La Joventut en Acció” per acollir el “Together for Diversity” (T4D) han estat aprovats! Felicitats als i les monitores per la bona feina que estan fent!

Tal com havíem anat anunciant a les reunions de la Comissió Internacional, el procés d’inscripció de participants es va obrir el passat dilluns 1 d’abril. Per inscriure-us, heu d’entrar a l’ASSAC amb el nom d’usuari del vostre esplai, fer clic al requadre gris de la part superior dreta i seguir les indicacions. El termini d’inscripcions està obert fins dilluns 13 de maig. Entre el 13 de maig i el 3 de juny, tota nova inscripció serà gravada amb un 15% més sobre la quota inicial.

Aprofitem per informar-vos que la Comissió Internacional, reunida ahir 8 d’abril, va ratificar la proposta d’ajornar una setmana les inscripcions d’alliberades pel Campament. Per tant, el nou termini és el 22 d’abril. De moment tenim ja a 13 persones inscrites! A veure si fem créixer una mica més el nombre d’alliberades!

Recordem que les alliberades realitzaran tasques que no tenen una relació directa amb la implementació d’activitats amb els participants. Entre d’altres, s’inclouen temes de cuina, transport, comunicació, etc. Aquestes tasques s’aniran definint i concretant d’acord amb les necessitats que es vagin generant, es treballaran a fons i es distribuiran entre les persones inscrites a la trobada d’alliberats/des de l’11 de maig de 2013. La trobada durarà tot el dia i es realitzarà a la seu d’Esplac. Les alliberades hauran de pujar al Campament dos dies abans de l’inici de l’activitat – 17 i 18 de juliol – i durant aquesta s’allotjaran a la casa Can Cadí. Els villlage coordinators s’han d’inscriure com a alliberades.