Amb l’Anna Gabriel i el Jaume Martínez com a caps de cartell de l’edició d’enguany, volem animar a més persones que no formen part d’Esplais Catalans i que també reivindiquen la seva tasca educativa més enllà de l’educació reglada

Encara no hem arribat al mes de desembre i ja obrim les inscripcions de l’Escola d’Esplac que estem organitzant pels dies 24 i 25 de febrer de 2018.

Ens fa especial il·lusió afrontar el tema de Política i educació a la propera edició de l’Escola d’Esplac perquè concebem l’associacionisme educatiu com un espai d’acció política, inclús, de militància per a moltes de les monitores que formem part d’algun esplai .

Pel que fa als caps de cartell, no us els podeu perdre!

 • L’Anna Gabriel i Sabaté és educadora social, professora de dret i política catalana. És diputada al Parlament de Catalunya per la CUP des de setembre del 2015. Va iniciar la militància política als 16 anys en l’àmbit local, a la Plataforma Antifeixista i l’Agrupament Roques Albes. Milita des de 2002 a la CUP, on defensa el feminisme com un dels pilars fonamentals de la formació, aposta per plans d’igualtat als municipals, a més d’un pla de xoc contra el feminicidi i per la paritat. La seva ponència serà el dissabte al matí.
 • El Jaume Martínez Bonafé va ser mestre d’escola en els seus deu primers anys de treball com a docent. En l’actualitat és Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació i professor titular en el Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València. Fundador i destacat militant dels Moviments de Renovació Pedagògica. Actualment està dirigint recerques sobre les polítiques de control a través del material curricular i sobre les relacions entre coneixement i poder en el discurs de la formació del professorat. La seva ponència serà el diumenge al matí.

A la landing page de l’Escola d’Esplac podreu anar-vos informant de les novetats!

Pel que fa les inscripcions, els primers 20 dies tenen descompte!

A través de l’EsplacNet, les monitores d’Esplac podran inscriure’s:

 • per 25 € per tot el cap de setmana durant la primera fase d’inscripció (del 29/11 al 18/12).
 • per 29 € per tot el cap de setmana en la segona fase d’inscripció (del 19/12 al 05/02).
  Podeu inscriure fins a 5 monis de cada esplai, la resta quedaran en llista d’espera. Si sobren places, els afegirem a partir del 5 de febrer.

A través d’aquest formulari, les membres dels Equips generals de sector i les sòcies d’Esplac que no són monitores podran inscriure’s:

 • per 25 € per tot el cap de setmana durant la primera fase d’inscripció (del 29/11 al 18/12).
 • per 29 € per tot el cap de setmana en la segona fase d’inscripció (del 19/12 al 05/02).

A través d’aquest altre formulari, les persones externes a Esplac podran inscriure’s:

 • per 39 € per tot el cap de setmana durant la primera fase d’inscripció (del 29/11 al 18/12).
 • per 45 € per tot el cap de setmana en la segona fase d’inscripció (del 19/12 al 05/02).

Per a qualsevol persona (sòcia o no sòcia d’Esplac) els preus per un sol dia seran els següents:

 • per 20 € per dissabte no inclou el dinar.
 • per 15 € per diumenge inclòs el dinar.

Les dues primeres fases (on la diferència només és el preu), confirmeu la vostra assistència a les jornades formatives.
En la tercera fase d’inscripció, unes setmanes abans de l’Escola d’Esplac quan tinguem totes les ponents tancades, podreu escollir les taules rodones i els debats on us agradaria participar.

L’Escola d’Esplac convalida un total de 12 hores associatives dels cursos d’Èxit del programa Marta Marta de l’Escola Lliure el Sol.