Des d’avui fins l’1 de novembre us podeu inscriure a la 35a Assemblea General Ordinària (AGO) i l’Assemblea General Extraordinària (AGE) d’Esplais Catalans a través de l’EsplacNet. La celebrarem el 26 i 27 de novembre a Granollers.

L’Assemblea General és l’espai més important de presa de decisions d’Esplais Catalans: on valorem la feina feta, on decidim què farem el proper curs, on escollim nous membres de l’Equip de Direcció i on donem la benvinguda als nous esplais.

Aquest any, fruit de l’augment de la participació en els debats i amb la voluntat de mantenir un espai de debat canviem el format de l’assemblea: la començarem dissabte 26 de novembre treballant per grups sobre els projectes d’Esplac i com ja vam fer l’any passat, el diumenge 27 començarem amb una AGE, on es sotmetran a votació la proposta de modificació dels Estatuts i la proposta de Reglament de Règim Intern, i continuarem amb l’AGO, on aquestes modificacions, si s’aproven, ja s’aplicaran.

Dissabte dia 26 començaran les inscripcions a les 18:30 h a l’Escola Municipal del Treball de Granollers, i els Grups de Treball ho faran a les 19 h. En aquest mateix espai soparem, farem activitats de nit i hi dormirem.

Diumenge 27, l’AGE està convocada a les 8:30 h (9:00 h en segona convocatòria) al Centre Cultural de Granollers, i les inscripcions es faran a partir de les 8:15 h. Un cop acabada l’Assemblea General Extraordinària, seguirem amb l’Assemblea General Ordinària que preveiem que s’acabi cap a les 19:00h, seguida d’un acte de cloenda obert a tothom.

Properament enviarem a tots els esplais la convocatòria oficial a l’AGO i penjarem tota la documentació necessària de l’Assemblea a una pàgina tancada del web a la qual accedireu a través de l’EsplacNet.

Si teniu qualsevol dubte, podeu enviar un mail a esplac@esplac.cat o parlar amb la vostra coordinadora o coordinador del sector!