L’organització finesa Nuoret Kotkat (NKK) organitza uns campaments al juliol a Finlàndia i podeu participar-hi amb l’esplai o individualment com a organizació.

Tens ganes de viure una experiència internacional amb el teu esplai? T’agradaria saber com són uns campaments a Finlàndia? Doncs aquesta oportunitat és per a tu!

Del 24 al 31 de juliol Nuoret Kotkat (NKK) organitza uns campaments per a celebrar el seu 80è aniversari i volen convidar grups d’arreu del món. Tindrà lloc al Hyvärilä Youth Centre (Finlàndia) i està destinat a infants i joves d’entre 8 i 18 anys.

Com Esplac, NKK forma part del moviment internacional IFM-SEI i treballa per la promoció dels drets dels infants i la transformació social; conjuntament hem realitzat projectes com el Kids Got Rights.

En aquest document trobareu més informació per tal de tenir més detalls sobre la quota, la localització, una idea general de la programació, etc. També, podeu seguir el seu compte d’Instagram (@nuoretkotkat) per anar veient actualitzacions, així com donar un cop d’ull a la seva pàgina web.

Les inscripcions són a través del seu formulari abans del 15 de gener i heu d’avisar al Coordinador de Projectes Internacionals d’Esplac, enviant un correu a internacional@esplac.cat per tal de poder fer un bon seguiment.

Vols participar en l’organització dels campaments?

T’agradaria formar part d’aquest esdeveniment però ja no formes part de l’esplai o no tens cap grup amb qui anar-hi? Des de NKK busquen dos voluntàries de la mà del programa Cos Europeu de Solidaritat (ESC).

Aquestes dos persones s’uniran a l’oficina de NKK a Hèlsinki del febrer a l’agost per tal formar part de l’equip d’organització d’aquests campaments.

El programa ESC cobreix les despeses d’allotjament, viatge, manutencions i també una petita aportació econòmica (pocket money). Trobaràs més informació en aquest document adjunt!