El passat cap de setmana del 5 i 6 d’octubre, el Sector Osona-Ripollès hem celebrat la Trobada de Monitors i Monitores.

En total hem estat una trentena de monitors i monitores dels esplais Güitxi-Güitxi de Tona i de l’esplai 100 Teies, de Centelles, que hem anat a la casa de colònies Mas Can Pic (Taradell) per a passar un cap de setmana de formació, de treball i de jocs.

El dissabte al matí vam quedar ben d’hora per esmorzar i fer la primera formació, que ens va donar eines i consells per poder millorar les nostres reunions. Després de dinar vam fer dues formacions a la vegada. Una la vam plantejar per aquells monitors i monitores que acaben de començar a l’esplai, sobre el joc com a eina educativa, i una altra de treball amb les famíliesDesprés de sopar vam estar fent dinàmiques i jocs que havíem preparat amb l’objectiu de treballar la coneixença, la cohesió i per a passar-ho bé després d’un dia ple de formació.

L’endemà al matí després d’esmorzar va ser un moment important, perquè vam celebrar l’Assemblea del Sector. Va ser un espai en el qual vam treballar i definir les accions del Sector, el calendari, i algunes novetats que volem destacar:

  •  Aquest any volem créixer i fer-nos més visibles, i és per això que les nostres accions van molt encarades a la difusió del Sector.
  • Volem repetir la Trobada d’esplais i hem afegit una nova activitat en la qual, aprofitant la Diada Universal dels Drets dels Infants, farem una gimcana oberta i convidant a altres esplais perquè coneguin qui som i el que fem.
  • I això no acaba aquí, perquè volem crear una imatge comuna i anar tots i totes al Monifesta’t i fer-nos sentir!

Estem molt contents d’haver-nos trobat altre cop i començar aquest curs amb molta #energiadelesplai!