Sota el lema “Same? Different? Equal! – Celebrate Diversity” la Fundació EVZ i la Fundació wannseeFORUM organitzen un esdeveniment online de 3 dies per a joves europeus, l'”Europeans for peace”.

El programa “Europeans for peace” celebra 15 anys i han organitzat una conferència jove que tindrà lloc en format virtual del 16 al 18 de novembre. La trobada compatarà amb diferents tallers liderats per persones expertes en drets humans i està pensada per aprofitar recursos interactius per tal de fer una connexió dinàmica i amena.

El tema escollit per aquest esdveniment és entendre la diversitat com una font de riquesa social i cultural. Es parlarà de les dimensions de gènere, racisme, drets sobre gèneres i sexualitats diverses i dissidents, habilitats físiques, creences religioses i privilegis.

Durant la conferència online les persones participants compartiran experiències, coneixements i es treballaran conceptes com el poder o la justícia interseccional per poder fer un autorevisió crítica de status i pertinença de grup. S’avaluarà quines veus són silenciades i invisibilitzades tot parlant de l’apoderament juvenil. 

Quins requisits demanen?

  • Tenir entre 16 i 27 anys.
  • Poder comunicar-se i entendre’s en anglès.

Què s’ha de fer per inscriure’s?

És gratuïta i les organitzadores faran una selecció de participants per tal de garantir un grup divers amb diferents realitats.

Si t’interessa i vols més informació, ves a la pàgina web de l’esdeveniment. Si tens qualsevol dubte pots escriure a internacional@esplac.cat.

 

Data límit per registrar-se: 24 de setembre de 2020