Esplais Catalans, com associació que treballem per a la transformació social mitjançant l’educació en drets dels infants, celebrem el 25é aniversari de l’aprovació de la Convenció sobre els drets dels infants i recolzem iniciatives que es sumin a aquesta celebració.

Una d’aquestes iniciatives l’ha impulsat la Comissió Europea amb la publicació d’una Consulta pública sobre els drets dels infants. L’objectiu d’aquesta consulta pública és aconseguir que tots els actors rellevants en aquest àmbit puguem fer la nostra aportació en vistes a l’elaboració d’unes directrius europees sobre la construcció d’uns millors sistemes integrats de protecció dels infants.

Aquesta consulta pública pren la forma d’un qüestionari on-line. Les aportacions es poden enviar a la Comissió Europea fins el proper 3 de juliol. També podeu consultar més informació detallada sobre la mateixa.

Esplais, comptem amb les vostres aportacions per promocionar i enfortir els drets dels infants, que són a la base del nostre projecte educatiu. Endavant!