T’interessa l’educació per la pau i el treball amb joves? Doncs la PeaceCommunicators – Critical Peace Educator, organitzada per l’IFM-SEI, és per a tu! Del 21 al 27 de febrer, a Brussel·les.

L‘IFM-SEI busca joves per a la primera fase del seu nou projecte PeaceCommunicators – Critical Peace Educator; una formació en què dona suport lEuropean Youth Foundation of the council of Europe.

El projecte vol oferir un espai perquè el jovent desenvolupin habilitats, coneixements i valors per construir societats sostenibles, justes i solidàries; per oferir una alternativa a la norma qüestionant l’statu quo.

T’agradaria ampliar els teus coneixements i experiència en l’educació per la pau? Et motiva dur a terme activitats després d’haver adquirit les competències de la formació? Tens ganes de realitzar i dinamitzar activitats i tallers d’educació per la pau? Doncs presenta la teva sol·licitud!

Objectius del seminari:

  • Aprendre a reflexionar i explorar els mecanismes subjacents de la violència i dels conflictes personals, grupals i internacionals
  • Millorar les habilitats de comunicació intercultural no-violenta, per poder formar en valors pacifistes. 
  • Rebre recolzament de l’equip educatiu per planificar i implementar un taller en línia i presencial.
  • Aconseguir finançament inicial per posar en marxa els tallers per la pau. 
  • Ajudar en donar forma als recursos educatius de la IFM-SEI sobre educació per la pau. 

Quan i on? Del 21 al 27 de febrer. A Brussel·les (més endavant es detallarà la informació sobre l’allotjament)

Quin cost té? Quota de participació: 50€ (es retornarà un 70% de l’import destinat als desplaçaments)

Vull més informació o apuntar-me! Si t’interessa pots apuntar-te a través d’aquest formulari abans del 18 de gener (s’ha ampliat el termini!). A la pàgina web del projecte trobaràs més informació. Si tens dubtes, preguntes o vols més informació, escriu a: internacional@esplac.cat.

I, també, si tens coneixement en educació per la pau, treball en grup i facilitació amb joves, si vols, pots apuntar-te com a formadora! Més informació a internacional@esplac.cat.