En aquesta segona fase del projecte Peace Communicators, el projecte es centra en millorar i reforçar la capacitat de les monis en l’educació per la pau, la mediació, comunicació no-violenta i el combat de les opressions.

El projecte “Peace Communicators” és una iniciativa de la IFM-SEI, amb el suport del Consell d’Europa, amb un pla de treball anual que vol generar espais on el jovent puguin millorar les seves habilitats, actituds, coneixements i valors per construir societats mes justes, sostenibles i solidàries; que serveixin d’alternativa a la norma tot qüestionant l’statu quo.

Després de la primera fase d’aquest projecte ara entra a la segona amb la celebració de “l’Acadèmia de Mediació” (Mediation Academy) que tindrà lloc durant la Common Ground aquest estiu.

Aquesta formació té per objectiu millorar i incrementar els coneixements de persones monitores i educadores en educació per la pau, mediació, comunicació pacífica, combat contra l’opressió, teatre de l’oprimit, esperit crític… Es focalitzarà en el conflicte no com un fet abstracte global, sinó en una qüestió interpersonal, per tal d’adquirir consciència de que molts conflictes globals succeeixen perquè tenen un origen en les problemàtiques d’arrel cronificades i traumes que pateixen moltes persones.

Objectius del seminari:

  • Adquirir capacitats i competències en mediació, comunicació pacífica, reconeixement de sentiments i emocions i esperit crític.
  • Entendre la connexió entre el trauma personal no treballat i l’ús de la violència.
  • Oferir suport per crear i implementar un pla de treball d’observació i documentació en grup.
  • Contribuir a donar forma a recursos educatius sobre educació per la pau.

Quan i on? Del 29 de juliol al 8 d’agost. A la Common Ground (Anglaterra)

Quin cost té? Quota de participació: 120€ (inclou la quota de participació a la Common Ground – allotjament i àpats). Es retornarrà fins a un 80% de les despeses de viatge (avió, tren i bus).

Vull més informació o apuntar-me! Si t’interessa pots apuntar-te a través d’aquest formulari fins al 26 de maig. A la pàgina web del projecte hi trobaràs més informació Si tens dubtes, preguntes o vols més informació, escriu a: internacional@esplac.cat.

Tens coneixement en educació per la pau, treball en grup i facilitació amb joves? Doncs si vols pots apuntar-te com a formadora! Demana més informació a internacional@esplac.cat