La IFM-SEI està buscant participants per la segona formació internacional del projecte Choosing Anti-Racism a Mollina, Màlaga.

T’agradaria ampliar els teus coneixements sobre educació anti-racista? Et motiva analitzar i reflexionar sobre el racisme estructural des d’una mirada interseccional? T’interessa saber quina és la relació entre l’educació antiracista i l’educació basada en Drets Humans? Doncs aquesta oportunitat internacional és per a tu!

La IFM-SEI ha engegat la segona fase del seu projecte “Choosing Anti-Racism: choosing the radical re-orientation of our consciousness”, que compta amb el suport de l’European Youth Foundation i el Consell d’Europa. Aquest projecte convida a la IFM-SEI i les seves entitats membres a reflexionar sobre les actituds organitzacionals i de la societat, creences i pràctiques, per entendre les estructures de poder i identificar les arrels i mecanismes de la discriminització racial, amb l’objectiu d’emprendre accions antiracistes. 

Busquem participants que…

Tinguin entre 16 i 30 anys (cal una persona acompanyant en el cas de les menors de 18 anys).

Siguin actius al seu esplai o Esplac.

Amb motivació per l’educació antiracista, la facilitació de grups i amb compromís per seguir treballant amb el tema.

Puguin comunicar-se i expressar-se en anglès.

Quan i on tindrà lloc la trobada?

Del 17 al 24 de setembre

Al CEULAJ (Centre Eurollatinoamericà de Joventut) situat a Mollina, Màlaga

Quota de participació: 72€*

Es reemborsarà fins a un 70% de les despeses de transport. Cal presentar els tiquets i factures originals a la IFM-SEI.

Pots inscriure’t a través de l’Era o escrivint un correu a internacional@esplac.cat. Teniu temps fins el 4 de setembre!

*No volem que els diners seguin una barrera per a la participació. Si us plau, escriu-nos si t’interessa participar i buscarem alternatives juntament amb l’entitat organitzadora per tal de garantir la teva participació independentment de la quota.