Els Nuoret Kotkat ens conviden a viure una genial aventura a Finlàndia, al costat d’un llac i envoltats de natura

Els Nuoret Kotkat (“Joves àligues”), una organització finlandesa que ofereix activitats de lleure i desenvolupament a nens i joves de tot el món, celebra enguany el seu 75è aniversari i farà coincidir aquesta fita amb la preparació d’un dels campaments més mítics de la xarxa internacional: el Participation Island. L’estada, que es durà a terme del 25 de juliol a l’1 d’agost, tindrà la participació infantil com a eix vertebrador i totes les activitats giraran entorn de la natura, tant en terra com en aigua. Ens esperen un munt de manualitats, jocs, danses, xerrades i esports tradicionals de Finlàndia!

El Participation Island 2018 tindrà un cost per participant de 180 euros, un preu que inclourà les tendes, el transport intern i els quatre àpats del dia. L’indret concret de realització serà la petita illa de Bengstar, situada a la península de Hanko, a uns 120 quilòmetres de Hèlsinki. Sapigueu que hi poden participar tants esplais com vulguin i amb qualsevol dels seus grups d’edat!

En aquest enllaç i en aquest document trobareu més informació sobre el campament i també fotografies del lloc on se celebrarà.

I si voleu resoldre dubtes per via directe podeu escriure a:

  • internacional@esplac.cat (Esplais Catalans)
  • summercamp@nuoretkotkat.fi (Nuoret Kotkat, organització esdeveniment)