Un grup de monis d’Alemanya busca un esplai de Barcelona amb qui fer una activitat durant la seva estada a la ciutat.

Del 7 al 16 d’abril un grup de joves d’Alemanya de l’entitat Die Falken Berlin estarà per Barcelona realitzant un projecte internacional. Aquest projecte l’han organitzat aquestes joves i consisteix a fer activitats per Barcelona. Vindran uns 15 monis (17-25 anys) que viuen a Berlín.

Quan van decidir venir a Barcelona van contactar amb Esplac perquè estan molt motivades i motivats per realitzar alguna activitat o intercanvi amb un esplai. La seva idea és fer una activitat lúdica a l’aire lliure una tarda, visitar el local d’algun Esplai i xerrar, compartir experiències de diferents realitats socials i polítiques, conèixer Barcelona i voltants, etc. El grup s’allotjarà al centre de Barcelona i volen trobar un moment de la setmana per poder trobar-se amb un esplai.

Voleu tenir l’oportunitat de fer un intercanvi amb aquest grup de joves i organitzar alguna activitat amb elles i ells? Les experiències internacionals ens donen la possibilitat de conèixer a altres joves, tenir nous contactes per a fer activitats internacionals en un futur, passar una estona diferent, aprendre coses noves i ampliar la mirada intercultural i internacionalista, entre moltes altres coses. A més a més, és una activitat internacional senzilla i sense cost que us pot obrir nous camins i horitzons! Qui sap si potser l’any que ve qui els visitarà a Berlín sereu vosaltres…!

Si voleu trobar-vos amb aquest grup internacional, no dubteu a contactar amb internacional@esplac.cat