La IFM-SEI està buscant participants per a la tercera formació internacional del projecte Choosing Anti-Racism a Brussel·les (Bèlgica).

T’agradaria ampliar els teus coneixements sobre educació antiracista? Et motiva analitzar i reflexionar sobre el racisme estructural des d’una mirada interseccional? T’interessa saber quina és la relació entre l’educació antiracista i l’educació basada en Drets Humans? Doncs aquesta oportunitat internacional és per a tu!

La IFM-SEI ha engegat la tercera fase del seu projecte “Choosing Anti-Racism: choosing the radical re-orientation of our consciousness”, que compta amb el suport de l’European Youth Foundation i el Consell d’Europa. Aquest projecte vol contribuir a la IFM-SEI i les seves entitats membres perquè reflexionin sobre les actituds estructurals i de la societat; creences i pràctiques, per a generar una millor entesa de les estructures de poder per identificar les arrels i mecanismes de la discriminització racial, amb l’objectiu d’emprendre accions antiracistes. 

Busquem participants que:

Tinguin entre 16 i 30 anys (cal una persona acompanyant en el cas de les menors de 18 anys).

Siguin actius al seu esplai o Esplac.

Amb motivació per l’educació antiracista, la facilitació de grups i amb compromís per seguir treballant amb el tema.

Puguin comunicar-se i expressar-se en anglès.

Quan i on tindrà lloc la trobada?

Del 18 al 22 de novembre

A Brussel·les, Bèlgica (s’enviarà més informació sobre l’allotjament properament)

Quota de participació: 72€*

Es reemborsarà fins a un 70% de les despeses de transport, fins a 200€. Cal presentar els tiquets i factures originals a la IFM-SEI.

Pots inscriure’t a través de l’Era! https://era.esplac.cat/#/gestio-personal/activitats o escrivint un correu a internacional@esplac.cat. Tens temps fins el 18 d’octubre!

*No volem que els diners seguin una barrera per a la participació. Si us plau escriu-nos si t’interessa participar i buscarem alternatives juntament amb l’entitat organitzadora per tal de garantir la teva participació independentment de la quota.