Autora: Cora Cosín, esplai Puig Castellar

Tornem a casa desprès d’una gran tarda on nens i nenes, monitors i monitores ho han passat d’allò més bé. Desprès de dinar, ens vam reunir al parc de Can Solei, allà vam poder gaudir d’una tarda plena de sorpreses, els nens i nenes van haver de crear una disfressa personalitzada. Per aconseguir-ho, cinc paradetes on es combinaven jocs amb tallers per on els infants, dividits en cinc grups diferents, van anar passant. A cada parada s’elaborava una part de la disfressa i es feia un joc. A càrrec de l’esplai Xirusplai, la creació d’uns originals antifaços.

En mans del Puig Castellar quedava l’ornamentació pel cap, on els infants van poder fer-se corones, barrets variats, collarets, esprais de colors pel cabell… L’Esquirol es va encarregar del vestit, per això comptàvem amb unes originals bosses industrials que els infants van haver de decorar per acabar de fer la seva aportació a la disfressa. També trobàvem al Diplodocus i al Massagran que s’encarregaven del maquillatge de cara, allà els infants podien acudir i demanar a les monitores la seva ajuda per donar més realisme a les seves curioses disfresses.
Arribem a la última parada, i trobem al Chiribiripum ensenyant als nens i nenes a fer una vareta personalitzada, que més tard van poder decorar amb gomets, pintures… Com a prova, deixem unes fotos de la tarda de dissabte on podeu veure unes disfresses super personalitzades i molt singulars. Hi han hagut pirates, vaques, peixos, granotes… Tots els infants han pogut gaudir d’una tarda plena de jocs i tallers molt variats on elles mateixes han sigut creadores de les seves magnifiques disfresses.