Si aquest Sant Jordi 2016 esteu pensant a l’esplai en posar una parada per vendre llibres, manualitats, roses… Podeu demanar el recull de contes ‘Vet aquí els nostres drets’ (editat per Esplac) per vendre’ls!

Vet aquí els nostres drets. Contes per explicar els drets dels infants és un recull de contes fruit del concurs de contes il·lustrats que vam realitzar l’any 2009 des d’Esplac.

Aquest llibre es composa d’onze contes, cadascun dedicat a un dret de la infància; més un últim dedicat al dret a la participació, en el qual Esplais Catalans fem especial incidència, donat que és un pilar del nostre projecte educatiu i un element fonamental de la missió de l’associació.

El llibre és un recull que vol defensar els Drets dels Infants, i es tracta d’un recurs educatiu per als esplais i tothom qui vulgui explicar d’una manera diferent, quins són aquests drets.

Des d’Esplac posem a la vostra disposició un llistat de recursos que poden acompanyar el treball continuat dels Drets dels Infants a l’esplai! També podeu trobar articles d’opinió i reflexió al monogràfic dedicat als Drets dels Infants del Somesplai.cat, la revista digital d’Esplais Catalans.

A més, els propers dies posarem a la vostra disposició uns cartells dissenyats especialment per Sant Jordi que podreu demanar per fer difusió tant de la parada de l’esplai com del llibre “Vet aquí els nostres drets”. Si us interessa, escriviu la vostra demanda a esplac@esplac.cat indicant si voleu cartells per difondre la paradeta o el llibre (o per les dues coses) i us prepararem els cartells que ens demaneu.

En cas que vulgueu vendre els llibres de Vet aquí els nostres drets a la paradeta, escriviu-nos també a esplac@esplac.cat i us explicarem com ho podeu fer!

Teniu temps fins el 10 d’abril!