La roda de premsa de presentació de l’Esplaiada ha tingut lloc aquest matí a Martorell, ciutat que acollirà el proper cap de setmana la Trobada General dels esplais de la nostra associació.

L’Ajuntament de Martorell ha acollit aquest migdia l’acte de presentació de l’Esplaiada 2018, la Trobada General d’Esplac, que tindrà lloc el proper cap de setmana a Martorell. L’acte ha comptat amb la presència de Irene Torrecilla, presidenta d’Esplac; Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell; Cristina Dalmau, regidora de Benestar Social; i Sergi Corral, Regidor de Cultura.

Irene Torrecilla ha destacat que la trobada “comptarà amb la participació d’una xifra rècord d’assistents”, i que aquest cap de setmana “volem reivindicar l’esplai com un espai en el qual no hi cap la diferència, on tots som iguals i les desigualtats no hi tenen cabuda”.

L’alcalde de Martorell ha explicat que ja fa més d’un any que s’ha posat en marxa aquesta col·laboració, i que espera que l’Esplaiada sigui “una jornada d’èxit en què els participants s’ho passin d’allò més bé”.