El passat divendres, 30 de setembre, vam fer el primer contecontes de “I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai!” a Vilassar de Dalt.

Divendres 30 de setembre, a la Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt, va tenir lloc el primer contacontes d’Esplac del curs. La tarda va començar amb una presentació i explicació del procés de creació, va continuar amb el contacontes i va acabar amb una posada en comú d’activitats de les entitats de lleure de Vilassar de Dalt, com el Club d’Esplai Vilassar de Dalt, un esplai d’Esplac.

Aquest conte va nèixer durant el curs, en el marc del 40è aniversari d’Esplac. Un projecte sorgit amb la intenció de transmetre la importància de comptar amb els esplais d’arreu del territori i de com aquests eduquem en valors. Es va realitzar mitjançant una campanya de micromecenatge i organitzada des de la comissió del 40è aniversari d’Esplac. La història, escrita per les voluntàries de l’entitat i amb els dibuixos de la il·lustradora Mireia Pujol Riera, tracta la història d’un grup d’infants que va a l’esplai i allà viuen aventures que els transporten a llocs fantàstics tot fent una gimcana. 

L’editorial Pol·len Edicions ha fet la distribució arreu de Catalunya (Biblioteques, centres escolars, llibreries…), però si voleu una còpia a casa, podeu enviar un correu a esplac@esplac.cat.