El passat 6 de febrer unes 30 monitores i monitors del Sector Maresme es van trobar a Can Sanpere, un espai autogestionat de Premià de Mar, per dur a terme la primera Santa Pinya d’aquest 2022, la seva segona trobada formativa del curs. 

Pel Sector Maresme, aquest mes de febrer a començat a Premià de Mar amb la Santa Pinya, la trobada formativa del sector. Aquesta va constar d’una primera part amb la formació “Alimentació saludable i trastorns alimentaris”, impartida per l’Escola Lliure el Sol, on les monitores van poder tractar conjuntament problemàtiques relacionades amb l’alimentació que troben habitualment en els seus esplais. També va permetre augmentar el seu coneixement sobre el gran nombre de causes dels trastorns de conducta alimentària (TCA), recursos per reaccionar-hi o maneres de pensar i aplicar l’alimentació saludable a l’esplai i fent-ne partícips els grups d’infants.

En finalitzar la formació hi va haver un vermut conjunt, dinar i bona part de les monitores i monitors van fer activitats de cohesió a la tarda, temps que també es va aprofitar per conèixer l’espai on es trobaven, així com les activitats que s’hi duen a terme, les associacions que en fan ús i la seva situació actual. La jornada va acabar amb unes partides de cartes vora el foc i amb les ganes reforçades de cara a les trobades de sector que tindran lloc el proper mes de març.

 

*Can Sanpere és una antiga fàbrica ocupada amb gran suport social, actualment amb una notificació de desallotjament obert.