El cap de setmana del 16 al 18 de desembre el nou EquiCo (Equip de Coordinació) va fer la primera tancada del curs a Bellvís (Lleida) per encarar amb ganes i motivació els projectes sorgits de l’Assemblea General Ordinària del passat 27 de Novembre.

La tancada del desembre és el primer espai de coordinació com a equip del curs. És el moment per donar la benvinguda a les noves incorporacions, fer traspàs i projecció de la feina a fer durant aquest nou curs que comença. Divendres al vespre ja va començar la tancada per fer caliu i cohesió nocturna, i d’aquesta manera començar dissabte de bon matí. Aquesta ha estat l’última tancada on ha participat en Jordi Manresa, l’actual gerent, per tal de fer relleu i començar a familiaritzar-se amb aquests espais, el dissabte al matí també va venir l’Elías Cabrera, que s’incorporarà aquest hivern com a nou gerent.

Durant la tancada l’Equip de Coordinació ha treballat diversos temes sobre el dia a dia de l’associació, les relacions externes, els equips, etc. Un dels principals reptes per aquest curs és la creació del nou Pla Estratègic 2017-2020 que ha de dibuixar el camí a seguir els propers anys. És per això que ja hem començat a treballar en el procés amb l’objectiu que pugui ser el més participat i consensuat possible entre tots els esplais que formem Esplac.

Entre dissabte vespre i diumenge matí, l’EquiCo va compartir i revisar tots els projectes del Pla de Treball del curs, cordant quins necessiten d’un Grup de Treball. També hem repartit  els projectes, de manera que cada projecte compta amb una o dues persones de l’Equip de Coordinació com a referents polítics. Els i les membres de l’EquiCo també s’han repartit com a referents dels EGS dels diversos sectors.

Ha estat un cap de setmana de carregar piles, debatre, compartir, riure molt i explicar batalletes per tal d’anar texint equip i conèixer més les unes a les altres.