Els passats 4, 5 i 6 d’abril va tenir lloc la primera trobada de sector al Barcelonès Nord, on ens vam aconseguir reunir 5 esplais del nostre sector més tots els seus infants, joves, premonitors, premonitores, monitors i monitores, tots junts fent pinya a Sant Adrià Del Besòs.

Va ser un cap de setmana ple de sorpreses, on joves i premonis, van arribar divendres, de manera que van poder treballar un munt de jocs i dinàmiques que farien posteriorment als mes petits i van tenir el seu espai nocturn per a celebrar una “Cutrenigth”

Dissabte va començar amb molta emoció, ja que vam ser participes de veure com els MANIPULARTS prenien els poders a les arts que havien vingut a ajudar-nos a expressar les nostres dots artístiques.

Desprès de tot un cap de setmana d’art i jocs, vam acabar escrivint, utilitzant el nostre cos  L’ART DE VIURE AL BARCELONES NORD a la ribera del riu Besòs. Aquest acte, va fer replantejar-se als MANIPULARTS el fet de tornar els poders artístics a les arts, i es van donar compte que l’ imaginació, l’expressió, i l’art, son bones formes d’entendre la vida, i que al Barcelonés Nord n’estem plens d’aquesta forma d’entendre la vida i que HO PETEM!