Aquest passat cap de setmana es va fer la primera trobada del projecte Kids Got Rights! El projecte internacional coordinat per l’IFM-SEI i en el qual hi participen infants de l’esplai Xirusplai.

Del 9 a l’11 d’abril va tenir lloc la Kick-off meeting, la primera trobada virtual del Kids Got Rights. Aquest és un projecte internacional, coordinat per  l’IFM-SEI, que reclama els Drets dels Infants i on els propis infants són els protagonistes del seu desenvolupament i implementació. Compta amb la participació d’Esplac (amb l’esplai Xirusplai del Sector Baix Besòs) i d’altres entitats d’educació no-formal d’Anglaterra, Itàlia, Dinamarca, Eslovènia, Finlàndia i Alemanya.

Durant la trobada d’aquest passat cap de setmana, es van connectar infants de tots els països participants i cada grup nacional va fer també diverses sessions (alguns països en línia i d’altres, com aquí a Catalunya, de forma presencial). Es va treballar la cohesió de grup, la coneixença del projecte i poder començar a entendre la metodologia per analitzar i conèixer els propis drets. Una primera trobada per conèixer la resta de grups i arrencar motors!

L’esplai Xirusplai ha fet una petita notícia al seu web, on ensenyen també el vídeo de presentació dels infants que hi participen!

Kids Got Rights Primera Trobada 2

Kids Got Rights Primera Trobada