Diumenge 12 de juny, en el marc del 40è aniversari, va tenir lloc la Primera Trobada de Sòcies d’Esplais Catalans. Una jornada de cohesió a Cal Mata (Saifores) que també va servir per reflexionar sobre el paper de les persones sòcies a l’entitat.

Saifores va acollir el passat 12 de juny a algunes de les persones sòcies d’Esplac que van poder gaudir de la Trobada de Sòcies, la primera de l’entitat. Una jornada que s’emmarca dins de la celebració del 40è aniversari i que s’hi suma a les altres activitats que s’han anat realitzant al llarg del curs com la presentació del conte il·lustrat, l’Esplaiada, la pujada de cims…

La trobada va donar el tret de sortida amb un vermut i dinàmica sobre el paper de les persones sòcies a l’entitat: quin paper tenen les sòcies actualment i quin haurien de tenir? què els hi aporta ser sòcies i què poden fer per l’entitat? Seguidament va tocar refrescar-se una mica a la piscina, dinar, fer un concurs de postres i acabar d’arrodonir la trobada amb un Bingo Musical. A més, les sòcies que hi van poder assistir, es van emportar el nou carnet de sòcia!

Podeu veure les fotografies de la trobada en aquest àlbum.

Seguim celebrant els 40 anys d’Esplac

Recordeu que una de les accions transversals de tot el curs són les pujades a cims amb la bandera d’Esplac. Monis, exmonis, sòcies, dirigents, ex dirigents… animeu-vos a organitzar pujades per celebrar el 40è, ompliu aquest formulari per venir a buscar la bandera i recordeu fer-vos una foto per penjar-la a les xarxes socials, etiquetant @esplaiscatalans, o enviar-nos-la.