Diumenge 9 de febrer, es celebrarà la primera edició de les Jornades Dissidents a l’espai veïnal Calàbria 66 (Barcelona), enguany sobre la temàtica trans*!

Aquesta Jornada durarà tot el dia de diuemnge 9 de febrer, començant amb una ponència introductòria per part de la Comissió de Sexualitats Diverses i Dissidents (organitzadora de les Jornades) i a continuació podrem escollir entre els següents tallers trans*:

  • Revisió de privilegis i realitats trans*, a càrrec del Zoe i la Martí.
  • Taller Drag, a càrrec de Las Marikarmen.
  • Transfòbia i capacitisme, a càrrec del Leo.

L’activitat serà gratuita amb esmorzar inclós i per dinar podrem gaudir d’un àpat vegà a càrrec de l’esplai Toticap com a campanya econòmica i caldrà comprar el tiquet pel dinar 4€ o dinar + cafè 5€. El dinar anirà acompanyat d’un recital de poesia amb interpretació de llengua de signes catalana, a càrrec del Bruno Cimiano. 

Per la tarda continuarem amb més tallers trans* però aquests estaran enfocats a l’esplai i tractaran diferents aspectes com: acompanyament a infants trans*, com treballar la temàtica trans* amb infants i com treballar la temàtica trans* amb joves, a càrrec de la Ruu.

Per concloure la jornada, s’obrirà un espai per aterrar idees, compartir i generar recursos, i finalment una ponència final i conclusiva per tancar les Jornades a càrrec de la comissió organitzadora.

Les Jornades tindran lloc al Calàbria 66 (Carrer Calàbria 66, Barcelona) i arrencaran a les 10 h del matí i finalitzaran a les 18:30 h de la tarda.

Per inscriure-us-hi,  ho heu de fer abans del 2 de febrer i través de l’Era!

 

cartell_dissidents