Des de la comissió Reduint Petjada, hem decidit que cal dir les coses pel seu nom, per això us convidem a unes jornades de reflexió, debat i acció sobre el paper de l’associacionisme educatiu en l’actual societat de consum.

Apunteu a l’agenda que el proper 8 de novembre a l’espai Germanetes se celebraran les jornades d’educació ambiental: Les coses pel seu nom: Sobirania alimentària i Lleure. (Incripció: 2€ a pagar a l’arribada)

cartell jornades RP 2015

Ens trobem en una societat capitalista, competitiva i poc sostenible. Sabem que aquest model de societat actual basat en el benefici econòmic d’una minoria deixa de banda les relacions socials, el respecte cap a l’entorn i en definitiva menysprea tots els valors pels que des del lleure educatiu treballem.

De la mà d’en Miquel Vallmitjana, activista ambiental i membre de Som lo que Sembrem, descobrirem que la sobirania alimentària ens planteja una visió alternativa al model de consum alimentari actual. En aquestes jornades compararem aquesta perspectiva amb el model que rebutgem i plantejarem propostes viables per anar construint una societat respectuosa i compromesa amb criteris agroalimentaris sostenibles.

… I amb tot això les entitats que eduquem en el lleure hi tenim molt a dir!

Si voleu participar-hi, només cal que ompliu aquest formulari.

Des de l’associacionisme educatiu treballem per la transformació social! Us hi esperem!