Creus en la importància del relleu i t’agradaria desenvolupar algun recurs (app, guia, programa…) participant d’un projecte internacional a Eslovènia? Doncs aquesta oportunitat és per a tu!

L’entitat eslovena Slovenian Falcons Youth Union ha organitzat un projecte internacional sobre relleu i Esplac n’és col·laborador! Els objectius del projecte es centren en facilitar el pas al món del monitoratge (youth work) per part de joves que passen de ser participants a monis i així com també per a persones que volen entrar a fer de monis o al voluntariat partint de zero.

El projecte busca desenvolupar una eina, idealment una app, que doni resposta a l’objectiu de facilitar el relleu per a joves i que pugui adaptar-se a les diferents realitats.

Esplac disposa de cinc places per aquest projecte. Aquestes 5 persones participants hauran de formar un equip per a fer feina prèvia al projecte i viatjaran a Eslovènia del 28 de febrer al 7 de març per tal de trobar-se amb la resta d’equips d’altres països.

Què implica el projecte? Formar part d’un equip que faci un treball previ (preparació a nivell local, meetings online amb la resta d’entiats…); viatjar a Eslovènia del 28 de febrer al 7 de març i aplicar la feina feta els mesos posteriors (abril – maig) per tal que tingui una repercussió a Esplac.

Busquem persones de diferents perfils, que puguin aportar idees, coneixements sobre processos de relleu i amb imaginació i creativitat. No importa si ets de primer o últim any, tothom és benvingut!

Duració del projecte? De Novembre 2020 a Maig/Juny 2021

Quin preu té? 20€ de quota. Els vols i altres despeses estan subvencionats.

Quin requisit he de complir? Tenir 18 anys o més i formar part d’Esplac.

 

Formulari aquí:

 

Tens temps per apuntar-te fins al 28 d’octubre!

Si tens dubtes, t’interessa o vols resoldre qualsevol qüestió, no dubtis a escriure a internacional@esplac.cat per més informació i visita la pàgina d’internacional per veure més oportunitats internacionals!