La Queer Easter, amb més de 20 anys de recorregut, és un dels seminaris més emblemàtics del Centre Kurt Lowënstein, que ofereix un espai per a joves per formar-se i compartir la seva experiència.

Vols aprendre sobre les lluites de gèneres i sexualitats dissidents d’arreu del món? T’agradaria formar part d’un espai LGBT+ i socialista? Et motiva compartir el teu coneixement, participar activament i organitzar-te per a un món millor?

La “Queer Easter” és un dels esdeveniments educatius LGBT+ més grans d’Europa destinat a la formació col·lectiva de persones joves involucrades associativament. Aquest any farà èmfasi entre la connexió entre els moviments LGBT+, i per què són necessaris els dos per a lluitar per a una societat més justa. En el seminari s’investigarà com el capitalisme impedeix l’alliberament de les comunitats marginades i les segueix oprimint.

Tot això es farà a través de l’educació no formal i amb l’intercanvi d’experiències arreu del món. S’oferiran diversos temes a explorar conjuntament i es donarà l’oportunitat per a autoorganitzar el programa formatiu en un espai inclusiu i segur, coordinat per l’Equip Internacional del centre.

Hi poden participar jovent activista i monis entre 16 i 30 anys. És una formació pensada per aprendre conjuntament i fomentar la lluita col·lectiva i global.

 

Dates: 11 al 18 d’abril 2022

Lloc: Centre Kurt Löwenstein (Werftpfuhl – Alemanya)

Cost: 70€ (inclou allotjament, àpats i viatge)

Idioma de treball: Anglès

Com m’inscric? A través de l’Era

Tens temps fins al 6 de març! Un cop tancat el període d’inscripció, t’informarem si has estat una de les persones seleccionades per participar en aquest seminari.

IMPORTANT! Informació relacionada amb la Covid-19

El Centre Kurt Lowënstein segueix un protocol sanitari per evitar els contagis per Covid-19 durant les seves formacions. Es segueixen unes normes d’higiene (com portar mascareta en els espais tancats). Per entrar al centre fa falta el certificat de vacunació (tres dosis) o certificat de recuperació o bé certificat amb dos vacunes amb un test negatiu. Fins ara han dut a terme satisfactòriament totes les formacions i confien en què el seminari serà possible. En cas de cancel·lació no s’haurà de pagar cap quota.

Podeu informar-vos més sobre les restriccions de viatge a Alemanya aquí

Més informació i contacte:  internacional@esplac.cat  / 933026103